Saturday, 26 November 2022

Plenary	
	Main meeting room (room 1)
9:30-10:00	PLENARY:
	Music, moving and dancing
10:00-10:15	PLENARY:
	Welcoming and opening of World Conference
10:15-11:30	Keynote lecture or interview with discussion
11:30-11:45	15 min break
11:45-13:15	Plenary:
	Hot topics in psychotherapy
	10 presentations @ 5 minutes, from different countries
	(Usually, one person but could also be more). No discussion.

13:15-14:00 Lunch break 45 min

Paral		

Puruner Sessic							
	Main meeting room (1)	Room 2	Room 3	Room 4	Room 5	Room 6	Room 7
Zoom link:							
14:00-15:30	Workshop 90 min	Workshop 90 min	Workshop 90 min	Workshop 90 min	Workshop 90 min	Workshop 90 min	Workshop 90 min
15:30-16:00	Presentation 30 min	Presentation 30 min	Presentation 30 min	Presentation 30 min	Presentation 30 min	Presentation 30 min	Presentation 30 min

16:00-16:15 15 min break

Plenary	
	Main meeting room (room 1)
16:15-17:00	PLENARY:
	WAPP member assembly and announcement of Board election results

Online World Conference 2022 (proposal) / Motto: "Psychotherapy and psychotherapists in a world of crises" 26-28 November 2022, ZOOM, Central European Time (CET) Time zone: Poland, Germany, Austria, etc.

Sunday, 27 November 2022

Plenary	
	Main meeting room (room 1)
9:30-10:00	PLENARY:
	Music, moving and dancing
10:00-10:15	PLENARY:
	Welcoming and opening of World Conference
10:15-11:30	Keynote lecture or interview with discussion
11:30-11:45	15 min break
11:45-13:15	Plenary:
	Hot topics in psychotherapy
	10 presentations @ 5 minutes, from different countries
	(Usually, one person but could also be more). No discussion.

13:15-14:00 Lunch break 45 min

Pal	ralle	SPS	sions
, u,	unc	, 505	,,,,,,,

. aranci ocosio							
	Main meeting room (1)	Room 2	Room 3	Room 4	Room 5	Room 6	Room 7
Zoom link:							
14.00 15.00	Express talks of 10 minutes + 5 min discussion (4 presenters). Different topics	Presentation 20 min					
	omercia topics	Presentation 40 min					

15:00-15:15 15 min break

15:15-16:00 PLENARY:

Memorial program of Nossrat and Manije Peseschkian: with videos from some trainers, how these encounters changed their professional and personal lives

Online World Conference 2022 (proposal) / Motto: "Psychotherapy and psychotherapists in a world of crises" 26-28 November 2022, ZOOM, Central European Time (CET) Time zone: Poland, Germany, Austria, etc.

Monday, 28 November 2022

	,
Plenary	
	Main meeting room (room 1)
9:30-10:00	PLENARY:
	Music, moving and dancing
10:00-10:15	PLENARY:
	Welcoming and opening of World Conference
10:15-11:30	Keynote lecture or interview with discussion
11:30-11:45	15 min break
11:45-13:15	Plenary:
	Hot topics in psychotherapy
	10 presentations @ 5 minutes, from different countries
	(Usually, one person but could also be more). No discussion.

13:15-14:00 Lunch break 45 min

Paral				

Furuitei Sessio	P						
	Main meeting room (1)	Room 2	Room 3	Room 4	Room 5	Room 6	Room 7
Zoom link:							
2 25.00	Express talks of 10 minutes + 5 min discussion (4 presenters). Different topics	Presentation 30 min					
		Presentation 30 min					

15:00-15:15 15 min break

15:15-16:00	PLENARY:
	Round table, discussion, or presentation
16:00-16:15	Closing of the conference